MP3Producer IconClick here to learn more about MP3Producer.2.61
[Release Date : 9 December 2009]
MP3Producer screenshot. Click here to view a full size screenshot.
Click here to view a full size screenshot.
MP3Producer je mocan potpuno-uoblicen CD ripper i MP3/OGG/WMA encoder. Program radi na naciny: CD u MP3, CD u WAV, CD u OGG, CD u WMA, WAV u MP3, WAV u OGG, WAV u WMA, OGG u WAV, WMA u WAV. MP3Producer podrzava razlicite oblike MP3 (MPEG1 i MPEG2) i sve protoke (8-320 kbps, konstantno i promjenljivo).

Koristenjem ID3v1/v2 Tag omoguceno vam je da sacuvate informaciju o pjesmi (naziv pjesme i album, ime izvodjaca, godinu itd.) u MP3 fajlu. MP3Producer podrzava FreeDB (CDDB) koji vam pomaze da nadjete informacije na CD-u za koje se interesujete na internetu.

Sa "Izvuci dio" funkcijom mozete slusati i kopirati u WAV/MP3/OGG/WMA fajl bilo koji dio CD-a nebitno da li je jedna pjesma ili nekoliko pjesama zajedno. Jasno obiljezena svaka pojedinacna stavka pomaze vam u saopstavanju situacije o trenutnom procesu na prvi pogled. Vise-jezicni, lijep interfejs cini vas rad sa MP3Producer-om prijatnim i jednostavnim. MP3Producer works under Windows 95/98/ME/NT/2000/XP.

MP3TagEditor IconClick here to learn more about MP3TagEditor.2.08
[Release Date : 2 December 2009]
MP3TagEditor screenshot. Click here to view a full size screenshot.
Click here to view a full size screenshot.
MP3TagEditor je intuitivan audio program koji vodi racuna o svim vasim ID3 tag-ovima koje trebate, u ime od nekoliko: edit-ovanih ID3 tag-ova, imena fajla stvorenog iz ID3 tag, pretvaranje imena fajla u tag, pustanje MP3 fajlova i jos mnogo toga.

Na primjer, mozete napraviti bilo kakav sablon za nova imena fajlova koristeci informacije iz ID3 tag-ova (broj, ime, izvodjac, album, godina, itd.) i preimenovati sve ili dio vasih muzickih kolekcija. Takodje, mozete promjeniti tag u jednom MP3 fajlu. Prijateljski, jednostavan za koristenje interfejs dopusta vam da organizujete vas rad veoma brzo. MP3TagEditor je za sve to, ko radi sa MP3 fajlovima i voli imati urednu muzicku MP3 kolekciju. MP3TagEditor works under Windows 95/98/ME/NT/2000/XP.